Gratis Spel

skridskoåkning Barbiedocka

Barbie spel

skridskoåkning Barbiedocka

Skridskoåkning Barbiedocka Betyg: 5/10

skridskoåkning Barbiedocka spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Den mest populära Mattel docka huvudrollen en vacker scen där hon är skridskoåkning med Ken. Men denna ögonblicksbild har blivit pussel, och du måste fylla i det på rätt sätt för att visa den. I den här bilden är Barbie klädd som en prinsessa med en vacker klänning och en liten krona. Ken är att plocka hennes midja och tillsammans vi gör en piruett i konståkning. Två andra prinsessor tittar på scenen, vilket är en isbana i molnen, med ett trevligt glas slottet i bakgrunden och en bevingad häst som flyger genom himlen. Ett pussel fullt av magi och färger.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 61993 gånger online. Klassificering 229 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 13316 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 61993 gånger
skridskoåkning Barbiedocka

Barbie är en docka från 60-talet som skapades av Ruth Handler för Mattel leksaksföretag. Det är den mest framgångsrika dockan någonsin, och i dag fortsätter att marknadsföras för flickor över hela världen. Men samlare är intresserade av denna leksak modeller som kan kosta en mindre förmögenhet. Även Om du någonsin har spelat med en av dessa Barbiedockor kan nu bli underhållen på ett roligt sätt med detta pussel på en av sina animerade filmer. Du måste passa varje bit på plats för att upptäcka platsen för detta pussel.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter skridskoåkning Barbiedocka för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter skridskoåkning Barbiedocka. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter skridskoåkning Barbiedocka och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel skridskoåkning Barbiedocka är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter skridskoåkning Barbiedocka som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

skridskoåkning Barbiedocka
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253550
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136884
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136198
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.