Gratis Spel

semester Barbiedocka

Barbie spel

semester Barbiedocka

Semester Barbiedocka Betyg: 4/10

semester Barbiedocka spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

När vädret är bra att vi alla gillar att klä sig i sommarkläder glada och somriga färger. Barbie känner samma sak, och i det här spelet har du möjlighet att bestämma vilken klädsel kommer att ta idag. Du kan förbereda sig för en utekväll på en semester område för att gå till stranden med vänner eller att gå en promenad med kvällsbrisen. Du har den bästa kläder och en mängd olika tillbehör för att skapa den Barbie outfit för sommaren. Om du också vill njuta av sommaren, tveka inte och gör dig redo att spendera som Barbie i dessa coola månader av sol och värme!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 16827 gånger online. Klassificering 1224 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 858 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 16827 gånger
semester Barbiedocka

Barbie är en mycket populär docka som skapades i 60-talet. Eftersom förutom sitt sortiment av leksaker har dykt upp andra produkter som filmer, tecknade serier, och alla typer av tillbehör såsom handväskor, skor och till och med kläder klänning. De har till och med kommit ut inspirerade Barbiedockor, eftersom detta spel docka klänning sommarkläder samt lägga till flera tillbehör för att vara det senaste modet videospel. Om du också gillar att klä sig i stil med dessa Barbie dress up spel du kommer att känna dig som en riktig stylist.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter semester Barbiedocka för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter semester Barbiedocka. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter semester Barbiedocka och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel semester Barbiedocka är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter semester Barbiedocka som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

semester Barbiedocka
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253413
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136702
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136019
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.