Gratis Spel

Prinsessa Barbiedockka

Barbie spel

Prinsessa Barbiedockka

Prinsessa Barbiedockka Betyg: 6/10

Prinsessa Barbiedockka spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Barbie är en prinsessa och måste vara perfekt för att dansa med prinsen i denna modespel. För att spela du måste ha god smak och stil. För att spela måste du smink, kam och klä upp fe prinsessa docka. Du kommer att använda musen för att klicka på det element som du vill använda på hennes vackra ansikte och navigera med musen rörelse. Du kan ändra vad du vill, ibland du känner för att spela konton. Lätt nivå för barn och alla.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 21372 gånger online. Klassificering 913 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 1220 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 21372 gånger
Prinsessa Barbiedockka

Ställ saga prinsessa måste du anpassa ett barn tecken docka inspirerade framgång. En av de mest populära leksaker från Mattel. En aktivitet för barn som de har till smink, kam och klä problemet. När du är klar kan du skriva ut resultatet för att se papperet som är. Du kan välja mellan smycken, hår nedskärningar, hårfärger, mode, smycken och mer. En beroendeframkallande spel för tjejer som älskar mode.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Prinsessa Barbiedockka för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Prinsessa Barbiedockka. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Prinsessa Barbiedockka och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Prinsessa Barbiedockka är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Prinsessa Barbiedockka som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Prinsessa Barbiedockka
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253413
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136702
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136019
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.