Gratis Spel

Porträtt av Barbiedockka på en ö

Barbie spel

Porträtt av Barbiedockka på en ö

Porträtt av Barbiedockka på en ö Betyg: 4/10

Porträtt av Barbiedockka på en ö spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Barbiedockka har gått på semester till Punta Cana med sin pojkvän och tog en bild men hans syster bröt fotot. Barbiedockka Du måste hjälpa till att återuppbygga fotot med hjälp av musen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 45148 gånger online. Klassificering 343 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 5866 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 45148 gånger
Porträtt av Barbiedockka på en ö

Mattel leksaker, Punta Cana, spel flickor,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Porträtt av Barbiedockka på en ö för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Porträtt av Barbiedockka på en ö. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Porträtt av Barbiedockka på en ö och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Porträtt av Barbiedockka på en ö är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Porträtt av Barbiedockka på en ö som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Porträtt av Barbiedockka på en ö
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
252277
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
135609
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
134830
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.