Gratis Spel

Trendig Barbie

Barbie spel

Trendig Barbie

Trendig Barbie Betyg: 5/10

Trendig Barbie spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Med musen måste du klä upp Barbie med en urban avslappnad stil. Klassiska spel av kläder. Har de olika delarna i en garderob som byxor, kjolar, skor, skjortor och andra kläder. Med musen måste du klä flickan huvudpersonen med en avslappnad, urban stil. Kläder enkla platta färger. Set av gammal stil klänning som påminner om spel med utskärningar som klädda i antika dockor. Flickan huvudpersonen väntar du väljer kläder av färger som lämpar sig för idag.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 15749 gånger online. Klassificering 1282 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 958 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 15749 gånger
Trendig Barbie

Spelet där du måste kombinera olika plagg. Du måste göra en kjol i färger kombineras med en skjorta. Välj kläder för kvinnor. Vad du behöver göra är att välja din garderob kläder som passar. Plagg har mycket grundläggande platta färger. Du måste hitta de kombinationer av kläder för flickan att gå till mode. Mode kommer att ta fina kläder med färger som passar bra med varandra. Klä upp spel.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Trendig Barbie för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Trendig Barbie. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Trendig Barbie och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Trendig Barbie är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Trendig Barbie som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Trendig Barbie
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253422
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136709
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136026
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.