Gratis Spel

Ken, ny bild

Barbie spel

Ken, ny bild

Ken, ny bild Betyg: 6/10

Ken, ny bild spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Ken behöver ett nytt utseende för att uppvakta Barbie hjälper dig välja den bästa frisyr, de bästa kläder som passar din nya personlighet. Styling ett spel där du måste definiera bilden av en huvudperson. Ken behöver en ny bild för att göra Barbie kär i honom, för att hjälpa honom, du måste välja den bästa frisyr, de bästa kläderna, som bäst passar till hans nya personlighet. Den pojkvän av de mest berömda docka i världen behöver ett nytt utseende och du måste skapa en ny styling. Välj kläder för honom. Du kan ändra frisyr, hårfärg och kläder. Mode spel för flickor. Liksom mode?

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 33175 gånger online. Klassificering 537 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 2314 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 33175 gånger
Ken, ny bild

Ken, pojkvännen av Barbie. Nu kan du skapa en ny bild för denna karaktär. Du kan välja de kläder du bär. Om du är ett fan av mode, kommer du att kunna skapa en komplett uppsättning av kostymer för huvudpersonen. Du måste kombinera färger, byxor, tröjor, hattar, etc. Färgerna måste kombineras för att gå till mode. Du kan välja salongen, med hårklippning och hårfärgningsmedel. Gör din flickvän tillbaka kär i honom.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Ken, ny bild för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Ken, ny bild. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Ken, ny bild och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Ken, ny bild är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Ken, ny bild som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Ken, ny bild
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253553
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136884
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136200
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.