Gratis Spel

Barbie: snygg

Barbie spel

Barbie: snygg

Barbie: snygg Betyg: 6/10

Barbie: snygg spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Med musen, måste du klä upp Barbie för en viktig händelse: Bröllop, umgås med vänner, gå till jobbet, gå på college eller vad, men du måste sätta vår vän mycket vacker. Att klä upp modellen, kommer den delen att välja med musen och ta henne till Barbie kropp är till vänster. Du kan ändra frisyr och hårfärg. Har alla typer av kläder för henne. I din garderob byxor, kjolar, klänningar, blusar, skjortor och kavajer. Du har även skor och accessoarer.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 15322 gånger online. Klassificering 1260 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 862 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 15322 gånger
Barbie: snygg

Barbie spel där du måste klä dockan med snygga kläder du har till ditt förfogande i din garderob. Det finns en massa kläder som du kan använda för att göra en komplett outfit som är mycket moderna och eleganta. Handleden måste vara mycket vacker och ha din hjälp. Har kostymer, klänningar, kjolar, byxor, blusar och skjortor för henne. Det finns också skor, väskor och andra accessoarer som smycken juvelerare. En mer modern och elegant garderob klassiska spel version.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbie: snygg för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbie: snygg. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbie: snygg och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbie: snygg är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbie: snygg som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbie: snygg
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
252295
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
135628
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
134847
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.