Gratis Spel

Barbiedukke på isbana

Barbie spel

Barbiedukke på isbana

Barbiedukke på isbana Betyg: 4/10

Barbiedukke på isbana spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Kul pussel av prinsessan Barbie med hennes älskade Ken skridskor på en isbana. Medan skridskor, gör de vackra piruetter och dansa till ljudet av musiken. I denna bild ser vi också två systrar Barbie njuta konståkning utställning. Rinken är full av vita moln och i bakgrunden ser vi slottet Barbie och Ken. Deras tre döttrar monterade på tre bevingade hästar som de ser på dem från himlen. Det finns en rolig vit isbjörn skridskor med dem. Om du njuta av denna vackra landskap, göra detta pussel av Barbie skridskoåkaren.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 34891 gånger online. Klassificering 525 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 2490 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 34891 gånger
Barbiedukke på isbana

Barbie är den mest populära docka i marknaden. I denna trevliga pussel av Barbie, kan vi se prinsessan med Ken på en skridskobana och fluffiga moln. Landskapet är vackert, i bakgrunden finns ett slott, tre bevingade hästar och en lila solnedgång. Barbie och Ken är alltid tillsammans, så i det här spelet kan du njuta av sin kärlek och magi. Barbie bär en rosa klänning och en vit krona. Ken är klädd i en grå skjorta, svarta byxor och en svart pälsfärg. Om du gillar kärleken mellan dessa två dockor, ha roligt att spela detta pussel av Barbie.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbiedukke på isbana för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbiedukke på isbana. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbiedukke på isbana och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbiedukke på isbana är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbiedukke på isbana som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbiedukke på isbana
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253413
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136702
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136019
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.