Gratis Spel

Barbie på is (pussel)

Barbie spel

Barbie på is (pussel)

Barbie på is (pussel) Betyg: 6/10

Barbie på is (pussel) spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Barbie har besökt Disney World med Ken och hennes vänner. Travel har fört en souvenir foto, men hennes syster har brutit bilden. Barbie vill ha denna souvenir foto, kan du hjälpa vår vän att korrigera fotot. För att rekonstruera bilden, kommer pjäsen att välja med musen och när omkring 2 eller fler bitar automatiskt sys ihop. Målet är att slutföra pussel och åter låta den stora bilden. Detta är ett pussel med Barbie, Ken och vänner. Använd musen för att bygga pusslet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 43736 gånger online. Klassificering 374 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 5064 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 43736 gånger
Barbie på is (pussel)

Den Barbie docka har ett foto skridskoåkning. Vi kan se prinsessan skridskor med prinsen. Bakom hennes vänner är. På avstånd kan vi se slottet ovanför molnen. Bevingade hästar flyger genom himlen. Underbara landskap du måste återvända för att slutföra. Ta detta pussel på kortast möjliga tid. Du måste lämna bilden som den var i den ursprungliga så snart som möjligt.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbie på is (pussel) för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbie på is (pussel). Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbie på is (pussel) och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbie på is (pussel) är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbie på is (pussel) som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbie på is (pussel)
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253550
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136884
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136198
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.