Gratis Spel

Barbie klädd som prinsessan Askungen

Barbie spel

Barbie klädd som prinsessan Askungen

Barbie klädd som prinsessan Askungen Betyg: 6/10

Barbie klädd som prinsessan Askungen spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet måste du välja den bästa klänningen för prinsessan fest på slottet. Barbie är klädd som prinsessan Askungen. För att göra den kostym du behöver gå genom att klicka på kläder, hår och tillbehör så att det visas på handleden. Klicka en gång för att få den att försvinna och välja en annan. Du måste göra en fin uppsättning kläder för prinsessan. Det kommer att vara den vackraste och mest eleganta kväll. Kungliga familjen. Ett tecken som kommer väl till pass för Barbie docka.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 75206 gånger online. Klassificering 178 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 6814 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 75206 gånger
Barbie klädd som prinsessan Askungen

En av favorit prinsessa för flickor är Askungen. Historien om en flicka som är föräldralösa. Hennes styvmor och systrar behandlar henne illa, som en tjänare. En natt en älva tycks honom och ger honom en kostym för att gå till en part i det kungliga palatset. Den kvällen på dansen kallas prinsen som faller för henne. Hon flyr och glömma en sko. Prinsen hus till hus söker för att hitta ägaren till den förlorade skon. Till slut hittade den, gifta sig och leva lyckligt. Har en garderob full av klänningar, skor och peruker för att göra den perfekta Barbie Cinderella på festen i kväll. Gör en dräkt som liknar originalet. När du är klar kan du börja om igen.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbie klädd som prinsessan Askungen för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbie klädd som prinsessan Askungen. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbie klädd som prinsessan Askungen och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbie klädd som prinsessan Askungen är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbie klädd som prinsessan Askungen som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbie klädd som prinsessan Askungen
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253413
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136702
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136019
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.