Gratis Spel

Barbie: aftonklänningar

Barbie spel

Barbie: aftonklänningar

Barbie: aftonklänningar Betyg: 6/10

Barbie: aftonklänningar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet finns det en bild av Barbie med alla hennes garderob av klänningar, måste du välja för henne för en gala i kväll med en spektakulär klänning och frisyr. Genom att flytta musen måste du klä upp Barbie att göra det strålande. Har dockan till höger och vänster är alla utklädd i kväll, är alla klänningar lång för att en stor händelse, väldigt snygga och väldigt mjuka färger. Du har också peruker med olika frisyrer och smycken för att slutföra outfit.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 27073 gånger online. Klassificering 692 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 1816 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 27073 gånger
Barbie: aftonklänningar

Spel för flickor där du måste klä Barbie docka på ett elegant sätt med en aftonklänning. Har färdiga flera outfits att välja mellan i olika färger, så kombinera med olika peruker. Du måste göra huvudpersonen i spelet är den vackraste flickan på festen. Att försöka välja och kombinera alla element, till exempel frisyr, hårfärg, smycken och kläder. Alla kostymer är långa, långa kjolar med lång flygning. De är väldigt fina kostymer som sitter väl med den siffra på dockan. Visst kan du göra en originell skapelse. Du kan spela upp och upprepa så många gånger du vill.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbie: aftonklänningar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbie: aftonklänningar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbie: aftonklänningar och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbie: aftonklänningar är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbie: aftonklänningar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbie: aftonklänningar
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253413
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136702
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136019
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.