Gratis Spel

Barbiedocka, en vuxen kvinna

Barbie spel

Barbiedocka, en vuxen kvinna

Barbiedocka, en vuxen kvinna Betyg: 5/10

Barbiedocka, en vuxen kvinna spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här spelet att klä Barbie är att du kan hitta en typ av mode som är aktuellt och har även inslag av vintage mode. Hans kläder har en blandning av friskhet, ungdomlig stil och elegans som gör det en unik Barbie girl. Du måste välja och kombinera varje plagg för att skapa en helt unik uppsättning för att passa dig. Du kan också ändra typ och färg på håret att ha samma stil som din outfit. Tillbehör såsom handväskor, skor och örhängen är väldigt viktigt när man väljer en outfit, så du bör också se de små detaljerna.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 20451 gånger online. Klassificering 982 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 1336 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 20451 gånger
Barbiedocka, en vuxen kvinna

Klä upp spel syftar till att klä en docka med olika stilar och kläder. Med dessa spel barnen kan matcha kläderna som de vill och utveckla sin kreativitet. Huvudpersonen i detta spel är Barbie, vilket bör klä med en mängd olika kläder och många olika objekt. Du måste dra plagget på kroppen för att klä dockan, är det ett mycket enkelt och snabbt sätt att skapa din egen moderiktiga kläder.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbiedocka, en vuxen kvinna för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbiedocka, en vuxen kvinna. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbiedocka, en vuxen kvinna och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbiedocka, en vuxen kvinna är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbiedocka, en vuxen kvinna som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbiedocka, en vuxen kvinna
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253549
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136884
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136197
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.