Gratis Spel

Barbiedocka:vår

Barbie spel

Barbiedocka:vår

Barbiedocka:vår Betyg: 4/10

Barbiedocka:vår spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Det är vår, och under de första fina dagarna Barbie vill klä upp med fräschare kläder och mer levande färger. Så du behöver för att hjälpa dig att bestämma om en outfit för en promenad i parken, umgås med sina vänner och ha kul. Har en mängd olika kläder att klä på våren. Du kan också tillägg som du gillar, till exempel väskor, glasögon, hattar, och välja bland de olika skor du har i din samling. Barbie är perfekt för alla planer på att närvara vid i våras tack vare din goda smak.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 14609 gånger online. Klassificering 1428 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 660 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 14609 gånger
Barbiedocka:vår

Barbiedockor kännetecknas av en stor samling av kläder och accessoarer i det senaste modet. I detta fall kläderna är typiska för våren, en årstid när vädret blir varmare fram till sommaren. Under våren dagarna blir längre och färgerna blir ljusare tack vare de blommor som växer fram i parker och fält. Spring Barbie kläder anpassar sig också till årstiderna, och blir mer bekväm och glad för fint väder.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbiedocka:vår för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbiedocka:vår. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbiedocka:vår och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbiedocka:vår är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbiedocka:vår som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbiedocka:vår
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253413
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136702
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136019
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.