Gratis Spel

Barbiedocka promenader i sommar

Barbie spel

Barbiedocka promenader i sommar

Barbiedocka promenader i sommar Betyg: 5/10

Barbiedocka promenader i sommar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Barbie har planer i dessa dagar av sommaren, och de måste vara klädd på lämpligt sätt. Vill du klä Barbie i sommar? Jo det är din chans. För detta kan du välja mellan många kläder. Som ni ser, är fräscha och vackra färger, perfekt för sommarkläder. Välj de kläder du gillar och dra den till kroppen av Barbie klä sig i kläder som du väljer. Du kan också välja flera tillbehör såsom solglasögon eller olika handväskor som matchar med dina skor och resten av hans kläder. Ha kul när du visar din goda smak för mode.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 17691 gånger online. Klassificering 1160 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 1234 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 17691 gånger
Barbiedocka promenader i sommar

Den Barbie docka klädd för sommaren med några av de kläder av sin stora samling. De sommarkläder är kända för att vara mycket ljusa färger. Shirts är kortärmad och axelbandslösa, och shorts hjälpa spendera mindre värme. Barbie är klädd i sommar med olika uppsättningar som du helt kan välja att passa dig. Denna docka kommer att finnas kvar som en dummy för dig att välja kläder att ha på sig vid nästa möte. Visa att du vet mode och accessoarer och design Barbie sommar klädsel.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbiedocka promenader i sommar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbiedocka promenader i sommar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbiedocka promenader i sommar och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbiedocka promenader i sommar är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbiedocka promenader i sommar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbiedocka promenader i sommar
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253422
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136709
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136026
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.