Gratis Spel

Barbiedocka höst

Barbie spel

Barbiedocka höst

Barbiedocka höst Betyg: 4/10

Barbiedocka höst spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

När vädret börjar bli kallare är dags att ändra våra kläder och klä i kläder som tak över huvudet lite mer. I det här spelet måste du klä upp Barbie för hösten, med långa byxor, långärmade kläder och stövlar för skydd mot regnvatten. Färgerna denna säsong är mattare och mindre ljus, eftersom hösten är en säsong där den bruna och orange färger dominerar. Du kan också välja från en mängd olika tillbehör och olika frisyrer för Barbie är alltid i det senaste modet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 14087 gånger online. Klassificering 1478 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 584 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 14087 gånger
Barbiedocka höst

Hösten är den årstid som fungerar som en övergång mellan sommar och vinter. Under denna tid bladen av några träd falla, och allt blir lite kallare och av. Barbie behöver för att få varmare att gå ut under höstsäsongen kläder, och därför har din hjälp och din goda smak i kläder. Vad sägs om att klä ut sig till Barbie i höst? Så få tag i idéer från denna omgång klä Barbie i höst.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbiedocka höst för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbiedocka höst. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbiedocka höst och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbiedocka höst är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbiedocka höst som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbiedocka höst
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253549
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136884
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136197
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.