Gratis Spel

Barbie jul

Barbie spel

Barbie jul

Barbie jul Betyg: 5/10

Barbie jul spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vid jul Barbie vill vara på modet. Du måste klä Barbie kläder till jul, med Santa hatt, halsduk eller huvudbonad av snögubbe. Barbie har alla tillbehör för att vara på modet vid jul. Skapa din egen karaktär skriver varje element för att skapa den perfekta tjejen för semester. Smycken, hår, mun, ögon, hatt och kläder för att skräddarsy din Barbie till jul.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 35547 gånger online. Klassificering 504 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 1768 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 35547 gånger
Barbie jul

I det här spelet måste du göra upp och klä upp Barbie, jul kläder. För att göra detta, klicka på ett objekt med musen och dra den kropp du Barbie. Placera alla tillbehör på det tecken som ska kännetecknas för semester. Klä upp och anpassa den berömda karaktär så älskade flickor.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbie jul för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbie jul. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbie jul och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbie jul är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbie jul som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbie jul
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253422
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136709
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136026
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.