Gratis Spel

Barbiedocka, en nyare flicka

Barbie spel

Barbiedocka, en nyare flicka

Barbiedocka, en nyare flicka Betyg: 4/10

Barbiedocka, en nyare flicka spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta online spel kan du se Barbie klä med den mest moderna och aktuella kläder. Om du vill klä Barbie i stil bör du välja byxor eller kjolar, tröjor och modern design som passar bra. Tack till dig, kommer Barbie är den mest populära tjejen i hennes grupp vänner. Som ni ser, har hon en stor samling av kläder, men har också många tillägg och tillbehör för att lägga till sin stil. Och du, tycker du om att klä sig i mode som henne? Med det här spelet kan du läsa mer om aktuella ungdomsmode för dig att bli en expert i ämnet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 20617 gånger online. Klassificering 996 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 1506 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 20617 gånger
Barbiedocka, en nyare flicka

Mattel Barbie docka är tillbaka i mode tack vare det här klä upp spelet. Den populära dockan på 60-talet ström visas med en ny stil och ett nytt sortiment av kläder, som är mycket populär bland unga flickor i dag. Barbie är en modern tjej, och det visar med sina djärva och casual kläder. Du måste ha gott omdöme och välja kläder som passar dig att ha en bra stil för varje plan som kan uppstå med sin grupp av vänner.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbiedocka, en nyare flicka för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbiedocka, en nyare flicka. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbiedocka, en nyare flicka och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbiedocka, en nyare flicka är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbiedocka, en nyare flicka som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbiedocka, en nyare flicka
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253550
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136884
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136198
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.