Gratis Spel

Barbie Pussel Fairytopia Juvel Dockor

Barbie spel

Barbie Pussel Fairytopia Juvel Dockor

Barbie Pussel Fairytopia Juvel Dockor Betyg: 2/10

Barbie Pussel Fairytopia Juvel Dockor spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vill du Barbie? Barbie pusselspel, är detta den första nivån, här bitarna sorteras, så det blir lättare att anpassa bitarna. Bara sätta varje del av bilden i stället så att bilden är klar. Det är ett enkelt spel, kommer barnen gillar det mycket. De kommer att kunna spela människor i alla åldrar. Den Barbie docka är en av de flickor favorit leksaker och några barn. Representerar en estetiskt ideal och personlighet har gett genom tecknade serier och filmer han har medverkat.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 125345 gånger online. Klassificering 86 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 2.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Betyg baseras på 25686 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 125345 gånger
Barbie Pussel Fairytopia Juvel Dockor

I det här spelet måste du komponerar en bild som delas in i nya delar. Bara sätta tillbaka på plats varje bild. Det är en lätt och enkel komposition. Bitarna placeras på ett sätt som är lätt för barn, med hjälp av musen, klicka och dra varje del till sin rätta plats. Hela bilden är en scen från en av de filmer som är en fe docka. Vi ser scenen från filmen med vingar och flyger tillbaka. Ett starkt rekommenderat aktivitet för alla. Att du spenderar en bra tid att leka med det här spelet.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbie Pussel Fairytopia Juvel Dockor för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbie Pussel Fairytopia Juvel Dockor. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbie Pussel Fairytopia Juvel Dockor och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbie Pussel Fairytopia Juvel Dockor är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbie Pussel Fairytopia Juvel Dockor som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbie Pussel Fairytopia Juvel Dockor
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253413
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136702
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136019
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.