Gratis Spel

Barbie Pussel: Flicka Kalifornien

Barbie spel

Barbie Pussel: Flicka Kalifornien

Barbie Pussel: Flicka Kalifornien Betyg: 3/10

Barbie Pussel: Flicka Kalifornien spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Spel Barbie pusselbitar, är detta den svårighetsgrad 3. Här finns fler bitar än andra lättare. Detta spel har komplikationen av att vara missriktade delar. Du måste rotera bitar att passa ordentligt. Sök igenom rätt delar att passa varandra och gå fullborda bilden av flickan i Kalifornien. Vår vän och prinsessa är stjärnan i detta spel där du måste placera pusselbitar i rätt läge och sedan gå varandra för att komplettera bilden av Barbie docka.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 35341 gånger online. Klassificering 513 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 3772 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 35341 gånger
Barbie Pussel: Flicka Kalifornien

Gör ett pussel är en rolig intellektuell aktivitet. Det handlar om att ha en tidigare bild, i det här fallet med Barbie docka. Bilden delas upp i dussintals delar med oregelbundna former. Du måste hitta sambandet mellan var och en av dessa delar så att bilden av Barbie är tillbaka i sin helhet. Detta pussel har svårt att bitarna är i lägen som inte är rätt, så först måste man sätta bit i rätt riktning innan du försöker hitta en med passform. När du är klar kommer du att se igen bilden av hela Kalifornien flickan.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Barbie Pussel: Flicka Kalifornien för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Barbie flash spel som heter Barbie Pussel: Flicka Kalifornien. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Barbie Pussel: Flicka Kalifornien och det är relaterat till Barbie. Vår nya spel Barbie Pussel: Flicka Kalifornien är en av de bästa spelen i Barbie kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Barbie Pussel: Flicka Kalifornien som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Barbie Pussel: Flicka Kalifornien
TILLBAKA

Barbie mest spelade spelen

Makeup med Barbie SPELA ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 röster
Spelas
253550
gånger

Barbie behöver en bild för att förföra kameran! För att börja spela med det, gå vidare och lära sig och öva med den. Välj din favorit färg för ansikte, hår, ögon, läppar och alla tillbehör för att göra Barbie vackrare. Ha en full uppsättning av makeup för att gå och se den färgen och hudton som passar dig bäst. Sedan går vi till salongen, med frisyr och färg. Sedan kan du välja färg på ögonen för att göra den bättre. Vi avslutade med läpparna och lite detaljer i ...

Barbie Pussel SPELA ►

Barbie Pussel

6
6 av 10 - 18188 röster
Spelas
136884
gånger

Rekonstruera en bild av flera Barbiedockor. Barbie pusselspel, du har 3 olika svårighetsgrader att välja mellan. På den första nivån bitarna sorteras och med sunt förnuft inlägget. Vid nivåer två och tre, kommer du att rotera bitar för att passa ordentligt med varandra. Målet är att bilden är klar. Flytta delar av bilderna som ska placeras på rätt plats. Tre Barbiedockor väntar på dig att avsluta för att se hela scenen.

En rengöring dag i Barbiedocka hus SPELA ►

En rengöring dag i Barbiedocka hus

4
4 av 10 - 19126 röster
Spelas
136198
gånger

Barbiedocka hade partiet kväll hemma och folk lämnade rummet en enda röra och Barbiedocka måste rengöra nu. Hjälpa vår vän att samla in. För att göra detta, clivk du objet som du vill flytta med musen och du flyttar den med musen rörelse.