Gratis Spel

Utforska Slottet

Äventyr spel

Utforska slottet

Utforska Slottet Betyg: 7/10

Utforska slottet spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

En gång i tiden, i staden Ichbindubistburg levde Eine Bågskytten och Kleine Den bombplan, en syster och en bror. En dag bestämde de sig iväg för att leta efter bättre lycka i fjärran länder. Har de någon plan? Naturligtvis inte! Och nu är du ta reda på hur man oväntat en sådan oplanerad resa kan gå! Använd piltangenterna för att flytta din karaktär, och uppmärksamma de tutorials hittar du på vägen, eftersom du kommer att lära dig saker som dubbelslag, som trycker på hoppa igen på toppen av ett hopp att gå ännu högre.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7938 gånger online. Klassificering 2939 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 26 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7938 gånger
Utforska Slottet

Detta är en berättelse om två lyckliga slynglar vars namn är Eine (en flicka) och Kleine (en pojke) som iväg för en resa som inte har några speciella planer. Och det hände, så att de träffade många äventyr på väg.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Utforska Slottet för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter Utforska Slottet. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Utforska Slottet och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel Utforska Slottet är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Utforska Slottet som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Utforska Slottet
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
77936
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65314
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43596
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.