Gratis Spel

Torn Kanthor

Äventyr spel

Torn kanthor

Torn Kanthor Betyg: 9/10

Torn kanthor spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Torn Kanthor är ett äventyrsspel där du måste bläddra igenom varje rum i ett torn för att nå slutet. I varje rum kommer att ha en turné runt hinder för att komma till den andra dörren, titta på fladdermöss jaga dig, skjuta dig trollkarlar och andra bevis som kommer att göra saker och ting svårare. Flytta: Piltangenter Hoppa: X Angrepp: C Skjuta: V Paus / Uppgradering: P Stänga: M

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6516 gånger online. Klassificering 3085 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 9.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Betyg baseras på 8 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6516 gånger
Torn Kanthor

Torn Kanthor är ett beroendeframkallande äventyrsspel där du måste övervinna olika rum med olika hinder som du måste hoppa och undvika. Klassiskt spel kul att spela på datorn. Klättra till toppen av tornet rum för rum och inte låta fiender fånga dig.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Torn Kanthor för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter Torn Kanthor. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Torn Kanthor och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel Torn Kanthor är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Torn Kanthor som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Torn Kanthor
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
76655
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
64076
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
42347
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.