Gratis Spel

Skydda apelsinerna

Äventyr spel

Skydda apelsinerna

Skydda apelsinerna Betyg: 7/10

Skydda apelsinerna spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Det finns en värld fientlig till apelsiner och du måste skydda dessa frukter av alla de faror som hotar dem. Du måste placera apelsiner på en säker plats och skydda dem från surt regn. Ett spel med en tecknad estetik som du måste skydda apelsiner från molnen som tappar sura droppar som dödar apelsiner. Du måste räkna ut den bästa platsen att ta eller hur man får frukten till en säker plats. Varje nivå är mer komplicerad än den förra. Använd musen för att placera frukt eller se till att de kommer till honom i stället.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7195 gånger online. Klassificering 3510 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 68 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7195 gånger
Skydda apelsinerna

Live äventyret skydd för apelsiner, dessa frukter hotas och dödas av sura regnmoln som tappar droppar som förstör. Du måste bära orange frukt eller bygga en fristad för dem. Med en estetisk och rolig musik som du måste göra en rad åtgärder för att bygga en säker miljö för dem. Molnen passerar över himlen och tappade sura regndroppar som är skadliga. Den är mycket lik de estetiska vilt, men även detta är en rolig idé.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Skydda apelsinerna för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter Skydda apelsinerna. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Skydda apelsinerna och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel Skydda apelsinerna är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Skydda apelsinerna som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Skydda apelsinerna
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
77774
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65167
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43438
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.