Gratis Spel

Skatter på Havsbotten

Äventyr spel

Skatter på havsbotten

Skatter på Havsbotten Betyg: 10/10

Skatter på havsbotten spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis online-spel, kommer du att upptäcka alla tre linjer i Kaluha triangeln för att hitta så mycket skatter som möjligt! Rigg upp din ubåt för att nå större djup! Till exempel, är lika med mer plätering större motståndskraft mot tryck! Delfinerna som du hittar kommer ibland ge dig tips. Var försiktig med hajarna. Använd piltangenterna för att navigera skeppet, och mellanslagstangenten för att släppa ubåten. När ubåten har sjunkit, hitta en skatt, och tryck på A-knappen för att ta tag i den.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6165 gånger online. Klassificering 3592 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 10.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Betyg baseras på 2 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6165 gånger
Skatter på Havsbotten

När du är under vattnet, måste du vara försiktig med flera saker för att överleva. Först av allt, undvik hajarna. Men de tre mätare som kommer att visas är också mycket viktiga. Man kommer att säga det syre som finns inne i ubåten, som du kommer att kunna lösa genom att helt enkelt klättra upp till ytan. Den andra kommer att säga det tryck som ubåten sätts igenom, vilket innebär att du helt enkelt måste undvika att gå för långt under ytan. Slutligen kommer du att återvända till fartyget innan batteriet tar slut.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Skatter på Havsbotten för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter Skatter på Havsbotten. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Skatter på Havsbotten och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel Skatter på Havsbotten är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Skatter på Havsbotten som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Skatter på Havsbotten
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
77937
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65319
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43597
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.