Gratis Spel

Skär av repet i galgen

Äventyr spel

Skär av repet i galgen

Skär av repet i galgen Betyg: 5/10

Skär av repet i galgen spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Bevisa ditt mål med fören, eftersom du måste klippa repet i galgen var är dina vänner med ett skott med pil utan att skada dem. Du måste sikta bågen och skjuta pil i den riktning och den kraft som krävs för att skära av repet som håller dem. Du måste vara noga med att inte skada dina vänner med pilar, tre slag som de dör. Du kan använda din pistol för att döda bödlarna som tittar galgen. Du har en begränsad tid för varje skärm. Befria dina vänner och visa ditt mål med pil och båge.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6938 gånger online. Klassificering 3528 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 32 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6938 gånger
Skär av repet i galgen

Spel av skicklighet och noggrannhet som du använder bågen. Man måste sikta exakt och beräkna vilken riktning och styrka som krävs bra. Du måste klippa av repet som hänger var dina vänner är. Du kan använda vapen för att döda bödlarna har dina fängslade vänner. Skär repen innan kvävande, du har en begränsad tid för att passera varje skärm. Du måste befria dina vänner innan de drunknar. Det finns en tidsgräns för att passera varje nivå och att alla tecken är släppas oskadda.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Skär av repet i galgen för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter Skär av repet i galgen. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Skär av repet i galgen och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel Skär av repet i galgen är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Skär av repet i galgen som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Skär av repet i galgen
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
77759
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65155
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43428
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.