Gratis Spel

Riddare vs Orcher

Äventyr spel

Riddare vs orcher

Riddare vs Orcher Betyg: 4/10

Riddare vs orcher spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Som en modig riddare, är det upp till dig att stöta bort 50 vågor av orcher, troll och andra fasor från fortet. Håll dem på barrikaderna, eller bekämpa dem tå till tå inne i slottet. Uppföra byggnader för att stärka din position, låsa upp ny utrustning, eller skapa vänliga alternativ soldat utbildning. Utrusta dig med grymma vapen, tjockt pansar och kraftiga sköldar. Använd 'WASD "för att rörelse och musen för att sikta och attack.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 14516 gånger online. Klassificering 1364 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 776 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 14516 gånger
Riddare vs Orcher

riddare, orcher, troll, slott, svärd, medeltida,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Riddare vs Orcher för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter Riddare vs Orcher. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Riddare vs Orcher och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel Riddare vs Orcher är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Riddare vs Orcher som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Riddare vs Orcher
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
77774
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65167
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43438
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.