Gratis Spel

labyrint av dörrar

Äventyr spel

Labyrint av dörrar

Labyrint av dörrar Betyg: 10/10

Labyrint av dörrar spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Öppna dörrarna till slottet för att gå den väg som leder dig till prinsessan. Du måste gå att öppna dörrar för att samla föremål som tillåter dig att övervinna hinder i vägen. Döda monster med pengar eller objekt som går samlar på vägen för att nå längst. En prins att rädda prinsessan.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6442 gånger online. Klassificering 3654 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 10.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Betyg baseras på 2 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6442 gånger
labyrint av dörrar

Ett spel där du måste vässa de olika portar vardera av skärmarna. Du måste övervinna de olika nivåerna. I var och en av skärmarna kan du hitta monster som du måste antingen döda eller objekt som du kan plocka. De objekt som du hittar på displayen är användbara för dem som dödar monster eller köpa steget till nästa nivå.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter labyrint av dörrar för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter labyrint av dörrar. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter labyrint av dörrar och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel labyrint av dörrar är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter labyrint av dörrar som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

labyrint av dörrar
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
77931
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65313
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43592
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.