Gratis Spel

Indiana Jones

Äventyr spel

Indiana jones

Indiana Jones Betyg: 6/10

Indiana jones spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

En gratis nätet spel fullt av äventyr i stil med Indiana Jones. I det här spelet har vår egen äventyrare Indiana Jones att övervinna hinder med hjälp av kvickhet och intelligens, med hjälp av miljö-objekt och hoppa och klättra djärvt. Nå portalen på varje nivå och Indiana Jones som till slutet av deras äventyr.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9505 gånger online. Klassificering 2241 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 146 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9505 gånger
Indiana Jones

Gratis äventyrsspel, en omgång Indiana Jones i djungeln, bör du komma undan nå teleportation portaler.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Indiana Jones för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter Indiana Jones. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Indiana Jones och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel Indiana Jones är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Indiana Jones som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Indiana Jones
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
77936
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65314
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43596
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.