Gratis Spel

guldgruva

Äventyr spel

Guldgruva

Guldgruva Betyg: 10/10

Guldgruva spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du måste kasta kroken att samla guldgruva och undvika olika hinder. Om du tar tunga stenar kommer att förlora mycket tid, inte heller skall fånga djur som korsar din väg, eftersom de genererar liten vinst. Försök att fånga så många guld och stampar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 4960 gånger online. Klassificering 3684 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 10.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Betyg baseras på 32 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 4960 gånger
guldgruva

Med detta gruv spel du kommer att komma in i rollen som en gruvarbetare i Las Vegas som går i hans vagn att bli rik genom att samla guld. Större storlek guldklimpar större dess värde är, desto värre är också mer vikt och uppsamlades långsamt. Du kan få uppgraderingar för att öka dina vinster.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter guldgruva för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter guldgruva. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter guldgruva och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel guldgruva är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter guldgruva som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

guldgruva
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
76688
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
64110
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
42375
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.