Gratis Spel

Frågvis Äventyr

Äventyr spel

Frågvis Äventyr

Frågvis Äventyr Betyg: 2/10

Frågvis Äventyr spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis online spel, är ditt mål att samla in föremål i syfte att ytterligare utforska din omgivning. Använd vänster-och högerknappen eller A och D för att flytta, och det upp-knappen eller W för att hoppa. Mellanslag eller kontrollknappen blir din åtgärd knappen. Med detta kommer du att kunna göra någonting. Undersök, plocka upp, användning, etc. Varje gång du hittar något som du kommer att kunna använda, kommer en skylt visas, så tveka inte att trycka på mellanslagstangenten. Ögonen som du ser över hela världen kommer att spara ditt spel när du passerar dem.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 5994 gånger online. Klassificering 3562 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 2.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Betyg baseras på 6 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 5994 gånger
Frågvis Äventyr

Du kan inte göra något ännu i första rummet, så huvudet rätt. Undersök högen av papper för att ta en bit. Gå sedan tillbaka till vänster och undersöka pennan på bordet för att skriva en lapp. Gå tillbaka till höger, och undersöka dörren för att passera not igenom. Vakten kommer att ignorera dig, men han kommer ihåg att mata dig. Av någon anledning, han ger dig vinäger. Gå tillbaka till det första rummet och undersöka bägaren att hälla vinäger på, sedan springa iväg för att inte bli dödad. Om du står framför hålet i väggen, kommer explosionen inte skada dig. Sedan hoppa genom den plats där muren var.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Frågvis Äventyr för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter Frågvis Äventyr. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Frågvis Äventyr och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel Frågvis Äventyr är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Frågvis Äventyr som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Frågvis Äventyr
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
77774
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65167
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43438
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.