Gratis Spel

elektrisk pojke

Äventyr spel

Elektrisk pojke

Elektrisk pojke Betyg: 3/10

Elektrisk pojke spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna blonda pojken har elektriska krafter, och han stjärnorna i denna grafiska äventyr. För att styra spelet behöver du bara din datormus. Du måste klicka på de objekt du ser i scenen och du måste bana väg för huvudpersonen. När du tror att killen kan gå igenom den nivå utan problem, klicka på honom och han kommer att börja gå till nästa nivå. Under hela det här spelet måste du titta i varje detalj, lösa pussel och gåtor och möta fiender och allt mer kraftfulla robotar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6532 gånger online. Klassificering 3625 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 8 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6532 gånger
elektrisk pojke

I grafiska äventyrsspel ska du alltid vara mycket uppmärksam på alla de faktorer som omger oss. Vad som helst kan vara ett användbart verktyg för att nå vårt mål. Du måste också lösa vissa pussel för att låsa upp dörrar och gå vidare. Denna genre av tv-spel blev populär på decennier av 80-talet och 90-talet. Under dessa år verkade många dataspel av denna genre, och de var mycket beroendeframkallande spel som tvingas tänka.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter elektrisk pojke för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter elektrisk pojke. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter elektrisk pojke och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel elektrisk pojke är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter elektrisk pojke som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

elektrisk pojke
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
77937
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65319
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43597
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.