Gratis Spel

Bågskytt av rike

Äventyr spel

Bågskytt av rike

Bågskytt av rike Betyg: 7/10

Bågskytt av rike spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Prinsessan har blivit kidnappad av en stor drake, och skytten måste besegra fiender för att rädda henne. För att flytta tecknet kan du använda piltangenterna eller WASD-tangenterna. Med datormusen ska du sikta på dina motståndare att slå dem alla med dina pilar.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6629 gånger online. Klassificering 3628 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 12 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6629 gånger
Bågskytt av rike

I denna medeltida spel äventyr s och RPG spel med blandade plattformar och skytte. Karaktären du styr är en bågskytt och under ditt äventyr kommer att hitta objekt och vapen som din karaktär kan använda. Varje gång du får ett nytt objekt, glöm inte att utrusta den.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Bågskytt av rike för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter Bågskytt av rike. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Bågskytt av rike och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel Bågskytt av rike är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Bågskytt av rike som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Bågskytt av rike
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
77931
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65313
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43592
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.