Gratis Spel

Att stjäla som en tjuv

Äventyr spel

Att stjäla som en tjuv

Att stjäla som en tjuv Betyg: 8/10

Att stjäla som en tjuv spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Har en flickvän som vill ha dyra saker. Att gifta sig med henne måste man köpa smycken, bilar och dyra föremål. Behöver pengar vi inte har, så du måste stjäla för att få pengar. Du måste stjäla över staden. Logga in hus och samla in pengar på gatan. Du måste undvika polisen, som övervakar säkerheten i staden. Fly polisbil till nästa avsnitt för att fortsätta stjäla. På varje skärm köpa vad din flickvän ber dig att gifta dig med henne i slutet av matchen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 5773 gånger online. Klassificering 3570 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 8 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 5773 gånger
Att stjäla som en tjuv

Du måste vara ett företag att stjäla tjuv stads. Husen är stängd, men du kan öppna dörrarna för att bära värdesaker på insidan. Vandra på gatorna söker pengar och smycken för att få. Poliser patrullerar på gatorna letar efter tjuvar. Du måste vara snabb och smygande att agenter inte fastna. När du har plundrat en stadsdel, ta bilen för att gå till nästa område. Vid slutet av varje skärm tillgång till shoppingområdet att gå att få de saker som din flickvän vill ha, såsom lyxbilar eller smycken.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Att stjäla som en tjuv för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter Att stjäla som en tjuv. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Att stjäla som en tjuv och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel Att stjäla som en tjuv är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Att stjäla som en tjuv som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Att stjäla som en tjuv
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
77759
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65155
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43428
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.