Gratis Spel

Turtix

Äventyr spel

Turtix

Turtix Betyg: 6/10

Turtix spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda sina vänner och samla den spridda delar av amulett. Men han behöver din hjälp. Du guide Turtix genom vackert spel världar strålande visuell detalj. Under resan kommer du att stöta på nya fiender och lösa dem med hjärna och smidighet. Och du kommer att utföra bländande dubbla hopp som du samlar ädelstenar och sökandet efter unga sköldpaddor.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 77774 gånger online. Klassificering 173 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 13398 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 77774 gånger
Turtix

Turtix, plattform, arkadspel, sköldpadda,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Turtix för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter Turtix. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Turtix och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel Turtix är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Turtix som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Turtix
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65167
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43438
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.

Flygare SPELA ►

Flygare

6
6 av 10 - 5214 röster
Spelas
30465
gånger

I det här spelet är du en man som flugor. För den kommer du använda piltangenterna