Gratis Spel

Tilbaka till THK58

Äventyr spel

Tilbaka till thk58

Tilbaka till THK58 Betyg: 6/10

Tilbaka till thk58 spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Det fanns en Överspänningsskydd i sektorn, och du måste omkalibrera befogenhet att låsa upp dörren. Syfte och klicka på Sarah genom rymdskepp. Hitta ledtrådar, plocka upp föremål och använda dem klokt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9820 gånger online. Klassificering 1843 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 6.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 286 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9820 gånger
Tilbaka till THK58

äventyr, mål, skjuter, klicka, rymdskepp,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Tilbaka till THK58 för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Äventyr flash spel som heter Tilbaka till THK58. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Tilbaka till THK58 och det är relaterat till Äventyr. Vår nya spel Tilbaka till THK58 är en av de bästa spelen i Äventyr kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Tilbaka till THK58 som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Tilbaka till THK58
TILLBAKA

Äventyr mest spelade spelen

Turtix SPELA ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 röster
Spelas
77936
gånger

Turtix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Turtix anges att rädda s ...

Bowja den Ninja 2 SPELA ►

Bowja den ninja 2

6
6 av 10 - 10888 röster
Spelas
65314
gånger

Bowja den Ninja är tillbaka! Den här gången är han på ett uppdrag att ta det onda planer Abura (alias BIGMAN). Använd musen för att klicka på föremål och platser på skärmen för att framsteg genom spelet. När markören är en vit pil ikonen så är du fri att göra ett drag. När markören är en spinning röda pilen då måste man vänta. När markören är en hand-ikonen kan du klicka på föremål eller plats som du pekar på.

Ramayana SPELA ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 röster
Spelas
43596
gånger

Spelet är baserat på episka Ramayana, där kung Rama försöker få sin hustru tillbaka, eftersom hon var kidnappad av hennes bror Ravana. Rama måste samla tre ashtras (vapen) att döda Ravana och få hans hustru Sita tillbaka. Instruktioner: Använd piltangenterna för att flytta, blankstegs bar att hoppa och kontroll-knappen för att skjuta.