Gratis Spel

Space Invaders Extreme

Arkadspel spel

Space invaders extreme

Space Invaders Extreme Betyg: 8/10

Space invaders extreme spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis online spel, är ditt enda mål att döda så många fiender som du kan. Det liknar ett sidscrollande spel, går bara detta en vertikalt. Det är också ganska snabbare än en klassisk en. Har du någonsin spelat Space Invaders? Det är spelet som mest liknar den. Bara den här, behöver du inte ens bry sig om att skjuta eftersom det alltid är skytte. De enda knapparna som du behöver oroa dig är piltangenterna, som givetvis används för att flytta runt på skärmen, och blanksteg, eftersom det kommer att göra dig gå in i Psycho-läge, vilket är ett läge som gör dig oövervinnerlig och fördubblar de skador som ditt skepp gör till fiender. Ha kul!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6276 gånger online. Klassificering 3499 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 10 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6276 gånger
Space Invaders Extreme

De ursprungliga Space Invaders är ett arkad videospel släpptes 1978. Det är en av de tidigaste skytte spel och målet är att besegra vågor av utlänningar med en laserkanon att tjäna så många poäng som möjligt. För att göra detta, måste du styra en laserkanon genom att flytta den horisontellt längst ner på skärmen och skjuta på fallande utlänningar. När fler utlänningar är besegrade, de utlänningar rörelse och spel musik både hastighet upp. Syftet är att besegra fem rader av elva utlänningar som rör sig horisontellt fram och tillbaka över skärmen eftersom de vidare i riktning mot den nedre delen av skärmen. Spelaren besegrar en utlänning, och tjänar poäng genom att skjuta den med laserkanon.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Space Invaders Extreme för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Arkadspel flash spel som heter Space Invaders Extreme. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Space Invaders Extreme och det är relaterat till Arkadspel. Vår nya spel Space Invaders Extreme är en av de bästa spelen i Arkadspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Space Invaders Extreme som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Space Invaders Extreme
TILLBAKA

Arkadspel mest spelade spelen

Arkanoid SPELA ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 röster
Spelas
182291
gånger

Använda musen, guide din styrelsen att studsa bollen runt på skärmen och bryta alla färgglada block. Om kulan faller under ditt styrelse förlorar du ett liv. Rensa skärmen och flyttas upp till nästa nivå. Det finns 50 nivåer. Samla power-ups som hjälper eller hindrar ditt spel-växa, krympa, split, fånga, dubbla bat och laser. Fånga de faller poäng att lägga till dem till din värdering.

Pinnar och skivor SPELA ►

Pinnar och skivor

6
6 av 10 - 17460 röster
Spelas
80257
gånger

Spelet består av tre vertikala stänger och ett antal skivor. Är ordnade från högsta till lägsta beroende på storlek, i det första uppströms staven. Du kan inte placera en större disk på en mindre på nolltid. Det spelet är att flytta alla diskar till den tredje staven placerad Fallande Stigande. Instruktioner: Du kan bara flytta en disk i taget. En större disk kan inte förlita sig på en mindre. Du kan bara flytta skivan är på topp på varje stång.

Bust a Move SPELA ►

Bust a move

6
6 av 10 - 3418 röster
Spelas
74215
gånger

Spela detta klassiska spel Bust a Move. Du kommer att gå igenom olika skärmar, och måste kasta bollen i rätt färg för att sätta ihop tre eller fler bollar, och få dem att försvinna. Det är ett väldigt beroendeframkallande och mycket berömd, vi behöver jag säga mer?