Gratis Spel

Orm i Perspektiv

Arkadspel spel

Orm i perspektiv

Orm i Perspektiv Betyg: 7/10

Orm i perspektiv spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Spela det klassiska orm spel i 3D och så många poäng som möjligt. Ormen styrs med piltangenterna. Se till att du inte träffar väggen eller din egen svans. Varje gula bollen du äter förlänger din orm. Om du äter en blå boll, är effekten den motsatta till den från den gula bollen, ormen förkortas.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6334 gånger online. Klassificering 3434 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 2 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6334 gånger
Orm i Perspektiv

3D-version av det klassiska orm där du måste äta gula bollar men se upp för att krascha in i något. Använd piltangenterna för att spela.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Orm i Perspektiv för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Arkadspel flash spel som heter Orm i Perspektiv. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Orm i Perspektiv och det är relaterat till Arkadspel. Vår nya spel Orm i Perspektiv är en av de bästa spelen i Arkadspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Orm i Perspektiv som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Orm i Perspektiv
TILLBAKA

Arkadspel mest spelade spelen

Arkanoid SPELA ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 röster
Spelas
182471
gånger

Använda musen, guide din styrelsen att studsa bollen runt på skärmen och bryta alla färgglada block. Om kulan faller under ditt styrelse förlorar du ett liv. Rensa skärmen och flyttas upp till nästa nivå. Det finns 50 nivåer. Samla power-ups som hjälper eller hindrar ditt spel-växa, krympa, split, fånga, dubbla bat och laser. Fånga de faller poäng att lägga till dem till din värdering.

Pinnar och skivor SPELA ►

Pinnar och skivor

6
6 av 10 - 17460 röster
Spelas
80462
gånger

Spelet består av tre vertikala stänger och ett antal skivor. Är ordnade från högsta till lägsta beroende på storlek, i det första uppströms staven. Du kan inte placera en större disk på en mindre på nolltid. Det spelet är att flytta alla diskar till den tredje staven placerad Fallande Stigande. Instruktioner: Du kan bara flytta en disk i taget. En större disk kan inte förlita sig på en mindre. Du kan bara flytta skivan är på topp på varje stång.

Bust a Move SPELA ►

Bust a move

6
6 av 10 - 3418 röster
Spelas
74399
gånger

Spela detta klassiska spel Bust a Move. Du kommer att gå igenom olika skärmar, och måste kasta bollen i rätt färg för att sätta ihop tre eller fler bollar, och få dem att försvinna. Det är ett väldigt beroendeframkallande och mycket berömd, vi behöver jag säga mer?