Gratis Spel

Multiorm

Arkadspel spel

Multiorm

Multiorm Betyg: 5/10

Multiorm spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

En online multiplayer version av det klassiska orm spelet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 9107 gånger online. Klassificering 1915 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 616 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 9107 gånger
Multiorm

Multi player, orm, flerfas orm,

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Multiorm för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Arkadspel flash spel som heter Multiorm. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Multiorm och det är relaterat till Arkadspel. Vår nya spel Multiorm är en av de bästa spelen i Arkadspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Multiorm som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Multiorm
TILLBAKA

Arkadspel mest spelade spelen

Arkanoid SPELA ►

Arkanoid

6
6 av 10 - 12068 röster
Spelas
181801
gånger

Använda musen, guide din styrelsen att studsa bollen runt på skärmen och bryta alla färgglada block. Om kulan faller under ditt styrelse förlorar du ett liv. Rensa skärmen och flyttas upp till nästa nivå. Det finns 50 nivåer. Samla power-ups som hjälper eller hindrar ditt spel-växa, krympa, split, fånga, dubbla bat och laser. Fånga de faller poäng att lägga till dem till din värdering.

Pinnar och skivor SPELA ►

Pinnar och skivor

6
6 av 10 - 17460 röster
Spelas
79758
gånger

Spelet består av tre vertikala stänger och ett antal skivor. Är ordnade från högsta till lägsta beroende på storlek, i det första uppströms staven. Du kan inte placera en större disk på en mindre på nolltid. Det spelet är att flytta alla diskar till den tredje staven placerad Fallande Stigande. Instruktioner: Du kan bara flytta en disk i taget. En större disk kan inte förlita sig på en mindre. Du kan bara flytta skivan är på topp på varje stång.

Bust a Move SPELA ►

Bust a move

6
6 av 10 - 3418 röster
Spelas
73729
gånger

Spela detta klassiska spel Bust a Move. Du kommer att gå igenom olika skärmar, och måste kasta bollen i rätt färg för att sätta ihop tre eller fler bollar, och få dem att försvinna. Det är ett väldigt beroendeframkallande och mycket berömd, vi behöver jag säga mer?