Gratis Spel

Vilda Västern

Actionspel spel

Vilda västern

Vilda Västern Betyg: 7/10

Vilda västern spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Actionspel där du måste bläddra igenom skärmarna en efter en att gå döda fiender. I varje nivå du kommer att hitta nya vapen att slåss. Skjut pistol eller slå med en pinne. Du har olika alternativ och måste övervinna många skärmar. En resa genom det avlägsna och vilda västra USA med tjuvar, poliser och fredlösa. Gå en labyrint av landskap som öknen eller grottor för att slå varje nivå. Få alla guld utmärkelser och du hittar längs vägen.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6971 gånger online. Klassificering 3541 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 16 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6971 gånger
Vilda Västern

I det här spelet måste du nå så långt och få allt guld som du kan. Varje fiende du dödar kommer att ge dig mynt som belöning. Du måste slå eller skjuta fiender som visas att passera varje nivå. Huvudpersonen är en fredlös och tjuv ont. Huvudpersonen är en kaktus som är en människa. Bläddra bland alla vilda västern landskap och får slå alla nivåer. Spela med ditt namn och övervinna alla utmaningar i spelet.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Vilda Västern för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Vilda Västern. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Vilda Västern och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Vilda Västern är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Vilda Västern som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Vilda Västern
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332243
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97777
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31341
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...