Gratis Spel

Surfa en Griffeltavla

Actionspel spel

Surfa en griffeltavla

Surfa en Griffeltavla Betyg: 4/10

Surfa en griffeltavla spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet spelet kommer du att få chansen att göra en av de saker du någonsin velat. Tror att du är i skolan, titta på tråkiga och fulla av arbete tavlan i skolan? Här är din chans att surfa igenom den för att bevisa dig själv och tävla mot andra spelare runt om i världen! Styr din karaktär, undvika blöta svampar och viktigast av allt ... få högst poäng! Styr din karaktär med musen, undvika blöta svampar och samla dessa bonusar!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6734 gånger online. Klassificering 3305 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 16 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6734 gånger
Surfa en Griffeltavla

Action spel är genre som betonar fysiska utmaningar, inklusive reaktions-tiden och hand-öga-koordination. Genren finns olika underarter som kämpar spel, tävlande och spel plattform, som är allmänt betraktas som de viktigaste actionspel, även om vissa realtid strategin spel är också anses vara actionspel.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Surfa en Griffeltavla för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Surfa en Griffeltavla. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Surfa en Griffeltavla och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Surfa en Griffeltavla är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Surfa en Griffeltavla som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Surfa en Griffeltavla
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332072
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97633
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31182
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...