Gratis Spel

Stålmannen 3D

Actionspel spel

Stålmannen 3d

Stålmannen 3D Betyg: 7/10

Stålmannen 3d spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Super B är snabbare, starkare, svalare, smartare, sexigare och viktigast av allt, han spränger skiten ur skurkarna. Super B uppdrag är att skapa ordning där är ingen. För att lösa dina problem innan de börjar. Ditt mål är att slutföra olika uppdrag som tilldelats Super B. Tjäna pengar genom att döda skurkarna och använda den för att uppgradera dina vapen och köpa andra uppstart.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7367 gånger online. Klassificering 3113 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 48 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7367 gånger
Stålmannen 3D

Kanske du minns 3D skjutspel Super M, är detta en ett slags uppföljare till den. Använd piltangenterna för att flytta runt, och muspekaren för att sikta och klicka för att skjuta.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Stålmannen 3D för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Stålmannen 3D. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Stålmannen 3D och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Stålmannen 3D är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Stålmannen 3D som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Stålmannen 3D
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332080
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97640
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31191
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...