Gratis Spel

Skjut Bomber

Actionspel spel

Skjut bomber

Skjut Bomber Betyg: 4/10

Skjut bomber spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Använd din raket bälte för att samla ammunition som du fallskärm till din stad, att skjuta bomber från himlen. Överleva och skydda staden från varje våg av bomber, och tjäna pengar för att uppgradera din hälsa, raket bälte, fallskärm, explosioner, räckvidd och hastighet. Flyga genom luften undvika alla bomber och samla så mycket ammunition som möjligt. Samla uppstart ballonger också. Se upp för fiendens flygplan som kommer att skjuta på dig i luften.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6557 gånger online. Klassificering 3356 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 4.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 8 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6557 gånger
Skjut Bomber

Din hälsa och hälsan hos stadens anges med staplar till vänster på skärmen, och mängden ammunition du har och bomber ännu falla från himlen anges på höger på skärmen. Använd musen för att styra falla samla ammunition och undvika bomber. Flytta din karaktär vänster och höger samtidigt på marken med A och D.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Skjut Bomber för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Skjut Bomber. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Skjut Bomber och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Skjut Bomber är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Skjut Bomber som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Skjut Bomber
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332243
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97777
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31341
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...