Gratis Spel

Krig Robot

Actionspel spel

Krig robot

Krig Robot Betyg: 3/10

Krig robot spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna gratis online spel handlar om att samla in skrot från andra robotar. Eftersom robotar är alla gjorda av metall, och ingen robot vill ha sin metall stulen, måste du först förgöra dem alla. För att göra detta, behöver du båda händerna, en för tangentbordet, och en för musen. Med tangentbordet kommer du att kontrollera förflyttning av din robot, antingen med WASD-tangenterna eller med pilarna. Med musen kan du sikta, skjuta och kasta bomber. Flytta runt på skärmen för att sikta, klicka (och håll) för att skjuta och dubbelklicka på att explodera. Samla bitar av metall när du förstöra en fiende. Vissa fiender kan ta mer än ett skott för att förstöra.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6373 gånger online. Klassificering 3498 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 6 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6373 gånger
Krig Robot

Det ser ut som det här spelet är baserat på en värld bebodd av hover robotar som foder på metallen av andra robotar, och måste döda varandra för att överleva. Av någon anledning finns det en robot starkare än resten. Och, naturligtvis, har han att bekämpa alla av de svagare robotar. Gissa vem som kommer att spela den starkaste hover bot? Du! Det enda sättet du kan besegras är om de svagaste robotarna klarar av att fler än dig, eller om du är en komplett idiot med videospel. Så, man kommer som det vara? Är du en vekling eller är du villig att ta på horder av hundratals rasande mördare exploderande robotar?

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Krig Robot för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Krig Robot. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Krig Robot och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Krig Robot är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Krig Robot som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Krig Robot
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332080
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97640
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31191
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...