Gratis Spel

Rida Rör

Actionspel spel

Rida rör

Rida Rör Betyg: 5/10

Rida rör spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här gratis nätet spel, måste du rida din cykel genom tunnlar av denna tredimensionella racingspel. Använd upp och ner piltangenterna för att påskynda eller sakta ner. Använd vänster och höger knappar för att styra, undvika hinder och samla gröna kuber som reparerar din sköld. Om din sköld är på en 100%, kommer gröna kuber ge dig tid bonus. Du hittar två lägen, en tidsinställd läge och en överlevnad läge. Den tidsinställda läge består av racing mot klockan i varje spår för att låsa upp nya och att slå rekord för att få medaljer. I överlevnad läge du måste överleva och du kan inte sakta ner.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6722 gånger online. Klassificering 3417 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 5.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 54 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6722 gånger
Rida Rör

De fordon i detta spel ser mycket liknar filmen Tron som kallas ljus cykler. De är futuristiska tvåhjuliga fordon som skapar väggar av färgat ljus.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Rida Rör för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Rida Rör. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Rida Rör och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Rida Rör är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Rida Rör som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Rida Rör
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332240
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97775
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31335
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...