Gratis Spel

Radioaktivt Krigare

Actionspel spel

Radioaktivt krigare

Radioaktivt Krigare Betyg: 10/10

Radioaktivt krigare spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I det här gratis online spel du kommer att spela som den enda krigare som kan lösa de problem som du kommer att stöta på. Radioaktiva necro-mutanter bygger ett hemligt vapen i en aldrig tidigare skådad makt. Spioner i den mänskliga alliansen offrade sina liv för att ta reda på necro-mutanten gömställe. Endast en krigare kan försöka övergrepp som fruktansvärda plats för att förhindra deras onda plan från besannas. Må mod och raseri styra ditt öde, och leda dig till den slutliga segern!

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 5617 gånger online. Klassificering 3582 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 10.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Betyg baseras på 2 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 5617 gånger
Radioaktivt Krigare

Använd piltangenterna för att flytta, och A och S nycklar till attack. D-tangenten aktiverar din sköld, så tveka inte att använda din sköld om du behöver. Plocka upp någon extra vård du ser. För att köra, dubbelknacka piltangenterna. Det finns ingen hoppning i detta spel eftersom det är ett beat-'em-up spel.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Radioaktivt Krigare för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Radioaktivt Krigare. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Radioaktivt Krigare och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Radioaktivt Krigare är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Radioaktivt Krigare som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Radioaktivt Krigare
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53436 röster
Spelas
330782
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
96413
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
29913
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...