Gratis Spel

Parkour Världsomspännande

Actionspel spel

Parkour världsomspännande

Parkour Världsomspännande Betyg: 8/10

Parkour världsomspännande spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Glider dig igenom stadsutbredning i London, de glimmande skyskrapor i Rio de Janeiro, den sårbara för centrala New York och sex fler internationella platser, plocka upp drakar som du går för att bli den ultimata fria rinnande kraftpaket. Varje nivå innehåller fem Ström bollar placerade på platser för att testa dina frigående färdigheter till max. Din utmaning är att använda alla drag till ditt förfogande för att nå dessa mål.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 8651 gånger online. Klassificering 2713 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 8.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 148 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 8651 gånger
Parkour Världsomspännande

Parkour, även kallad Le konst du deplacement (konsten att förskjutningen) är en disciplin som har sitt ursprung i Frankrike och handlar om att gå från en punkt till en annan på det mest effektiva sättet, att övervinna alla hinder du möter istället för att gå runt dem, som staket, väggar eller förändringar höjd.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Parkour Världsomspännande för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Parkour Världsomspännande. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Parkour Världsomspännande och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Parkour Världsomspännande är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Parkour Världsomspännande som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Parkour Världsomspännande
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332242
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97776
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31338
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...