Gratis Spel

Kasta Kuber med en Boll

Actionspel spel

Kasta kuber med en boll

Kasta Kuber med en Boll Betyg: 3/10

Kasta kuber med en boll spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet spelet kommer du använda en boll att kasta så mycket kuber som du kan över kanten av plattformen. För att göra detta måste du helt enkelt skjuta dem. Om du går för fort, stoppa bollen kommer att vara mycket svårt eftersom trä plattformen är väldigt halt, så kom ihåg att en liten knuff kan vara nog. Det finns inga liv i detta spel, bara tid. Kasta en kub ger dig extra tid, men faller av gör du förlorar tid.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7241 gånger online. Klassificering 3157 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 12 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7241 gånger
Kasta Kuber med en Boll

I geometri, är en kub en tre-dimensionellt föremål som avgränsas av sex kvadratiska sidor, med tre möte vid varje hörn. Kuben kan också kallas en vanlig hexahedron och är en av de fem platonska fasta. Kuben är dubbla för oktaedern.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Kasta Kuber med en Boll för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Kasta Kuber med en Boll. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Kasta Kuber med en Boll och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Kasta Kuber med en Boll är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Kasta Kuber med en Boll som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Kasta Kuber med en Boll
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332243
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97777
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31341
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...