Gratis Spel

Jägare Bågskytt

Actionspel spel

Jägare bågskytt

Jägare Bågskytt Betyg: 7/10

Jägare bågskytt spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

En gratis på nätet spel där du styr Robina Hood, en bågskytt har skjuta till olika djur och monster för att komma till nästa nivå. På varje nivå målet kommer att förändras, men du alltid måste skjuta pilar med Robina stäv att träffa monster eller mål. Du kan skjuta så fort du kan, eftersom du har ett oändligt antal pilar redo att skjuta ut från din båge. Vässa dina mål och få högsta poäng med Robina Hood, jakt bågskytt.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6951 gånger online. Klassificering 3316 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 16 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6951 gånger
Jägare Bågskytt

Den kvinnliga av Robina Hood är inspirerad av de mest berömda målvakten genom tiderna, Robin Hood, med sin båge och pilar stal pengar från de rika och ge till de fattiga, förutom att vara skytten med de bästa målet värld.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Jägare Bågskytt för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Jägare Bågskytt. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Jägare Bågskytt och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Jägare Bågskytt är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Jägare Bågskytt som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Jägare Bågskytt
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332240
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97775
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31335
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...