Gratis Spel

Hoppar Sökande

Actionspel spel

Hoppar sökande

Hoppar Sökande Betyg: 7/10

Hoppar sökande spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I detta gratis på nätet spelet kommer du att spela en streckgubbe som måste komma till sitt jobb intervju. Du kan inte komma för sent, så du måste resa genom staden så fort du kan för att fånga bussar och tåg som tar dig till önskad plats. Du kommer att kunna välja manliga eller kvinnliga karaktärer. Använd vänster och höger pilarna för att flytta honom, och uppåtpilen för att hoppa.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6854 gånger online. Klassificering 3401 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 7.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 16 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6854 gånger
Hoppar Sökande

En anställningsintervju är ett av de processer i vilka en potentiell anställd utvärderas av en arbetsgivare för framtida anställning i sin verksamhet, företag, organisation eller företag. Under denna process hoppas arbetsgivaren att avgöra om den sökande är lämplig för rollen.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Hoppar Sökande för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Hoppar Sökande. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Hoppar Sökande och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Hoppar Sökande är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Hoppar Sökande som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Hoppar Sökande
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332243
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97777
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31341
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...