Gratis Spel

Hitta Prinsessan

Actionspel spel

Hitta prinsessan

Hitta Prinsessan Betyg: 3/10

Hitta prinsessan spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Sök efter prinsessan i labyrinter. Du måste vara försiktig så att farliga föremål faller. Om du får ett objekt från att falla, är du död. Du har att undvika de faror för att nå prinsessan väntar dig i slutet av varje skärm. I det här beroendeframkallande spelet måste du befria prinsessan. För att göra detta använder du piltangenterna, men du måste undvika eldklot som dödar dig om de rör dig. I detta spel kommer det att finnas 10 nivåer och varje nivå är svårare än den förra. Kulorna faller snabbare och du har mindre tid att komma till prinsessan.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 7449 gånger online. Klassificering 3056 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 3.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 66 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 7449 gånger
Hitta Prinsessan

Dessa änden av rummet och prinsessan väntar på andra sidan. Du måste undvika brand bollar som faller och döda dig om de rör dig. Det är ett spel av skicklighet och snabbhet, måste du undvika hinder och undvika de faror du faller. När du kommer till den andra sidan av nivån, upp till prinsessan och kommer att tas till nästa skärm. Du måste vara snabb och vara noga med att du rör dig just döden i det här spelet. Ett enkelt spel men det kräver din skicklighet för att få så snart som möjligt för att rädda din älskade. Kör han väntar på dig! Den begränsade tid.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Hitta Prinsessan för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Hitta Prinsessan. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Hitta Prinsessan och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Hitta Prinsessan är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Hitta Prinsessan som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Hitta Prinsessan
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332072
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97633
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31182
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...