Gratis Spel

Gris Krig

Actionspel spel

Gris krig

Gris Krig Betyg: 10/10

Gris krig spel

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta är en trevlig handling, strategi spel där du måste hjälpa en liten gris för att flytta runt på fältet, kasta bomber och spränga så många fiender grisar som möjligt på varje nivå innan fienden förstör dig. Kom ihåg! Bomberna är tidsinställda och när du plocka upp dem nedräkningen börjar, så kasta dem mot fienden svin innan tiden går ut. Försök också att undkomma de bomber som fälldes av fiender, eller annars kommer du att förlora spelet.

Gånger spelas:

Detta spel har spelats 6817 gånger online. Klassificering 3349 av de bästa gratis spel.

Betyg

Vi gillar att veta vad spelarna tycker om varje spel. Detta spel har en rating på andra spelare av 10.

Betygsätt detta spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Betyg baseras på 10 användarnas synpunkter

SPELA
Spelas 6817 gånger
Gris Krig

Hjälp en liten gris kasta bomber och spränga så många fiender grisar som möjligt innan de förstör dig. Använd piltangenterna för att flytta din karaktär, som är den mörkaste gris av alla, och plocka bomberna upp genom att gå på dem. Sedan när du har beräknat sin bana, tryck på mellanslagstangenten för att släppa taget.

Om vad är det här spelet? Detta är ett gratis spel som heter Gris Krig för din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, det är helt tillförlitliga. På denna hemsida kommer du att kunna spela gratis här Actionspel flash spel som heter Gris Krig. Och kom ihåg detta är ett gratis spel som heter Gris Krig och det är relaterat till Actionspel. Vår nya spel Gris Krig är en av de bästa spelen i Actionspel kan du hitta och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Detta är ett online spel och videospel som heter Gris Krig som vi inbjuder dig att spela, njuta och lära sig om den samt att dela kommentarerna och dina vänner på sociala nätverk.

Gris Krig
TILLBAKA

Actionspel mest spelade spelen

Mördare Whale SPELA ►

Mördare whale

6
6 av 10 - 53442 röster
Spelas
332080
gånger

Predator på lös! Hitta vägen ut ur Sea World. Instruktioner: Escape från Sea World genom att lösa pussel och slåss din väg ut ur fångenskapen. Använd upp, vänster och höger piltangent för att simma. X bita (äter för att få hälsa) Z till bindestreck och bryta grejer, nedåtpilen att snurra dina fiender ur vägen. Att döda och förstöra kommer att öka din Rage, detta gör du osårbara och du kommer att orsaka mer skada.

Krig av Drakarna SPELA ►

Krig av drakarna

5
5 av 10 - 9706 röster
Spelas
97640
gånger

Drakarna är i krig. Det finns ett stort slag för brand på himlen. Bidra att slåss denna drake flyger över. Döda flygande drakar som försöker döda dig. Befästningar spotta eld förstör allt. Akta dig för eld av de andra drakarna! Instruktioner: Använd piltangenterna eller WASD att flytta och vänster musknapp för att spotta eld. Du måste kontrollera flygningen genom himlen att undvika fiendens attacker. Du måste förstöra alla drakar som du kan så att du inte döda dig.

Sökandet efter Diamanter SPELA ►

Sökandet efter diamanter

5
5 av 10 - 2870 röster
Spelas
31191
gånger

Du är i smycken galleri i Paris, och under natten har alla diamanter, smaragder, safirer och ädelstenar försvann, med din karaktär från Aristocats ser alla diamanter och hitta utgången innan tiden rinner ut. Hitta diamanterna kommer ett halsband ger dig bonuspoäng. Med piltangenterna kan du kontrollera förflyttning och mellanslagstangenten du kan hoppa. Akta dig för hundar, kommer du att förlora liv. Springa och hoppa genom alla skärmar för att komma till slutet med alla juveler och ...